De Puurste Chocolade

Het leven loopt soms niet helemaal volgens plan. Daar werd ik aan het begin van de zomer hard mee geconfronteerd. Mijn vader belde op met het nieuws dat mijn broer kanker had. Had, gelukkig. Inmiddels kan ik zeggen dat het zo goed als weg is, en daarmee ook het nieuws naar buiten brengen dat ik hem op afstand ondersteund heb door iedere ziekenhuisdag waarop hij chemo kreeg ingespoten een hoofdstuk van een boek – speciaal voor hem geschreven – toe te zenden. 

Inmiddels is het ‘comeback’-feest al gepland 26 november, en vieren we iedere avond de overwinning van Thijs op de destructieve cellen. We tellen af tot de boekpresentatie door iedere dag 21:00 een nieuw hoofdstuk te releasen. Volg jij het ook?

Boek: Mart Roumen
Muziek: Ernst Jansz
Stemmen: Mart Roumen & Marianne Overmeer
Tekeningen: Lara Wiegand

10.00 avg. rating (96% score) - 2 votes