Als presentator

Mart tijdens uitreiking Herman Kuiphof Trofee voor beste sportdocumentaire
Mart tijdens uitreiking Herman Kuiphof Trofee voor beste sportdocumentaire

Met zijn gebruikelijke onverminderde enthousiasme zal Mart Roumen uw evenement een positieve boost geven.

 

Of het nou om een debat, een bedrijfsuitje, een congres, een voetbaltoernooi, sportweek of een gezellige avond gaat. Mart Roumen is altijd bereid om met u te kijken hoe uw publiek het beste benaderd zou kunnen worden. Daarnaast zijn er voor meerprijs altijd mogelijkheden om ook een geschreven of video verslag van het evenement te kunnen ontvangen.

De expertise van Mart bij het leiden van debatten ligt met name op het vlak van sport, politiek en actualiteit.

Ready-to-go presentaties:

– Social media & topsport (onder meer voor gehouden voor speelsters Telstar)
– Relatie media & politiek
– Politiek & social media
– Homoseksualiteit in de sport
– HLBT-voorlichting
– Beroepsoriëntatie in de sportbranche

Neem contact op voor een offerte voor uw evenement

Mart Roumen op Roze Zaterdag Utrecht
Mart Roumen op Roze Zaterdag Utrecht

 

Olympische Sportweek 2015

Referenties over Mart als presentator:

Stefano La Heijne 

Complimenten aan @MartRoumen , wijze van aan-elkaar-kletsen was erg prettig en natuurlijk! Ook je workshop was een eye-opener #lhbtzeeland

Tom Sloetjes (Dynamo Amsterdam)

Hartelijk dank voor je hulp zondag. Ik heb zondag en gister veel complimenten over je gekregen. Bij deze geef ik die graag door.
Er waren een boel mensen enthousiast over je.

Tamara Tien:

Tijdens de EuroGames 2011 in Rotterdam, voetbal toernooi (meerdaags, 450 deelnemers uit 10 Europesche landen) heeft Mart Roumen het toernooi tot een feest gemaakt. Gedurende de dag was hij een zeer enthousiastmerende omroeper van de wedstrijden, geheel in gepaste stijl van het toernooi. Na de wedstrijden werd het doorgezet met een niet gepland feestje waarbij Mart met zijn muziek de deelnemers en het publiek vermaakte to in de late uren.

Mart Roumen is een zeer gedreven enthousiaste presentator die met zijn eigen stijl elk evenement tot een succes kan brengen.

John van Heijningen:

Ik heb een evenement georganiseerd waarbij Mart Roumen zowel discussieleider als presentator was. Hij dacht mee met de opzet en heeft zelfs nog gasten en sprekers via zijn netwerk geregeld, helemaal top! Mart is iemand die zorgt dat mensen zich op het gemak voelen door een zekere informele setting te creeëren. Bij deze setting wist hij ook nog eens een inhoudelijke discussie op gang te brengen wat een erg knappe en sterke combi is!

Ik zou alle mensen die (sport)evenementen organiseren Mart ten zeerste aan kunnen raden. Hij enthousiastmeert, heeft veel inhoudelijke (sport)kennis, denkt van A tot Z met je mee, heeft een groot netwerk en is ook nog eens een zeer betaalbaar persoon.

Quincy Ladry:

Voor mijn evenement (voetbaltoernooi met 270 deelnemers) was ik op zoek naar een EHBO’er. Ik kwam terecht bij de heer Roumen en het bleek dat hij multifunctioneel inzetbaar is. Naast de EHBO is hij inzetbaar als presentator en DJ.Volledig uitgerust met zijn eigen installaties kan hij een grootschalig publiek een plezierige tijd beleven.Daarnaast heeft hij een bepaald soort flair waardoor het enthousiasmeren van anderen voor hem totaal geen moeite kost.Bovendien gaat hij erg voorbereidend te werk, komt zijn afspraken na en is de kwaliteit van zijn werkzaamheden uitmuntend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.