Voorzitter D66 Diemen

Ik ben geen voorzitter geworden om ‘op de winkel te passen’. We willen vooruit in Diemen. De lokale politiek in zijn algemeenheid staat bol van de ouderen die in achterafzaaltjes met elkaar plannen aan het schrijven zijn. Bij D66 Diemen waait een andere wind. Een progressieve, vernieuwende en wellicht ook iets commerciëlere wind.

Als nieuw bestuur willen we de innercircle van de lokale politiek doorbreken en de discussie en maatschappelijke thema’s vooral ook met een breder publiek behandelen. Komende jaren gaan we aan de slag met politieke café’s, waar we aansprekende gastsprekers uitnodigen om met Diemenaren – niet eens zozeer D66-minded – in discussie te gaan. Taboedoorbrekend, dynamisch en eerlijk.

D66 Diemen is een vereniging die midden in de maatschappij staat en een goede doorsnede kent van alle leeftijden. Mocht u het liberaal-progressieve gedachtegoed een warm hart toedragen, nodig ik u allen uit om een keer te bellen voor een koffie-afspraak of om een keer langs te komen bij één van onze bijeenkomsten. Ook voor andere zaken nodig ik u uit om telefonisch contact op te nemen. Dat werkt het snelst.

Verder interessant: onze bestuursvergaderingen doen we veelal hardlopend door het Diemerbos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.